Inkoop

Inkoop & import van partijgoederen

Wimo Trading koopt partijgoederen op, zowel restpartijen als courante complete partijen. Wimo Trading richt zich bij de inkoop en import op non-food artikelen.

Kantoormeubilair en/of magazijninrichting

Heeft u als onderneming kantoormeubilair en/of magazijninrichting niet meer in gebruik of is het overbodig laat het ons weten! Gaat uw bedrijf verhuizen en wilt u uw overbodige spullen niet meenemen. Neem contact met ons op. Wimo Trading assisteert u graag met het leegruimen van uw oude pand.

Faillissementen

In iedere denkbare sector houdt Wimo Trading zich dagelijks bezig met het opkopen van restpartijen, beschadigde leveringen of complete magazijnen die aangeboden worden dankzij faillissementen.

Fabrieksrestanten en overtollige voorraad  

Dit is een bekend probleem voor veel ondernemers. De oorzaken zijn divers van afgenomen vraag uit de markt tot (lichte) beschadigingen. Een probleem dat zorgt voor de verspilling van kostbare ruimte en mindere inkomsten. Wimo Trading kan u uitkomst bieden.

Restpartijen verkopen

Heeft uw onderneming een grote hoeveelheid aan restpartijen? Wimo Trading koopt alle soorten restpartijen, ook (licht) beschadigde producten. Zoekt u een opkoper voor uw goederen? Neem contact op en Wimo Trading bekijkt de mogelijkheden voor uw restpartij!

Wimo Trading streeft ernaar om een passende oplossing te vinden voor uw overtollige voorraden.

Heeft u een partij voor ons, neem dan contact met Wimo Trading op via de contactpagina of info@wimotrading.nl. Vermeld hierbij de volgende informatie:

  • Omschrijving van de goederen
  • Aantallen
  • Foto’s en/ of lijsten
  • Locatie
  • Afhaaltermijn 

Bij interesse neem Wimo Trading contact met u op per mail of telefonisch om alles verder te kunnen afhandelen.